Skyr med rabarberkompot og knas

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 10. august 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Rabarberkompot

2 rabarber
1 spsk. sukker
1 tsk. vaniljesukker

Rugbrødsknas

½ skive rugbrød
30 g mandler
1 spsk. sukker

2 dl skyr med smag, maks. 5 g sukkerarter pr. 100 g
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær rabarber i små stykker af cirka 1 centimeter. Kom dem i en lille gryde sammen med sukker og vaniljesukker. Lad det simre i 8-10 minutter. Rør rundt undervejs og tag gryden af blusset så snart rabarberne er blevet bløde.
2
Smuldr rugbrød. Hak mandler groft. Vend rugbrød og mandler i sukker på en pande. Sukkeret skal smelte ind i blandingen. Lad rugbrødsblandigen køle af.
3
Anret skyr med rabarberkompot og top med rugbrødsknas.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Rabarber
Håndfuld 3:Skyr med smag, maks. 5 g sukkerarter pr. 100 g
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Mandler
Smagsgivere:Sukker; vaniljesukker
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt