Søndagsbrunch med rundstykke, frenchtoast og varm kakao

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 4. maj 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Rundstykke

¼ agurk
1 rundstykke, groft
1 tsk. smør
1 skive ost, maks. 30+/17 %
1 skive kogt skinke, pålæg
2 pålægschokolade, min. 70 % kakaoindhold

French toast

1 æg
1 spsk. mælk, maks. 3,5%
¼ tsk. stødt kanel
½ tsk. sukker
½ fuldkornsbolle
10 g smør
1 dl hindbær
1 spsk. marmelade

Varm kakao

2 ½ dl mælk, maks. 3,5%
15 g bagekakao
1 spsk. sukker
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær agurk i skiver.
2
Smør rundstykke med smør. Del den ene halve i to, og læg ost på den ene, og hamburgerryg og agurk på den anden. Læg pålægschokolade på det andet halve rundstykke.
3
Pisk æg sammen med mælk, kanel og eventuelt lidt sukker. Lad bollen trække i æggemassen, vend det, så begge sider gennemvædes.
4
Steg bolle med æggemasse i smør på en varm pande, til en french toast. Vend, så begge sider bliver sprøde.
5
Kog mælk op med kakao under omrøring. Smag til med lidt sukker eller sødemiddel, til en varm kakao.
6
Servér rundstykke med ost, pålæg og pålægschokolade, french toast med hindbær og marmelade, og varm kakao.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; hindbær
Håndfuld 3:Kogt skinke, pålæg; ost, maks. 30+/17 %; æg
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle; rundstykke, groft
Fedt:Bagekakao; pålægschokolade, min. 70 % kakaoindhold; smør
Smagsgivere:Marmelade; stødt kanel; sukker
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt