Lav en onepotret
Alt i én gryde - nemt og lækkert.
Skab et vegetarisk måltid
Der er flere fordele ved bæredygtig madlavning.
Lav fryseegnede retter til en travl hverdag
Gør det nemt for dig selv.
Skab et velsmagende måltid med køleskabsrester
Bekæmp madspild og spar penge.
Tjek dine spisevaner på farten
Fristelserne lurer alle vegne.
Sæt havets skatte på menuen
Fisk er en kilde til sunde fedtstoffer og protein.
Sæt æg i rampelyset på tre forskellige måder
God næring og mæthed.
Bliv mæt af en lille portion mad med høj kalorietæthed
Små portioner kan også mætte.
Giv din krop og hjerne en pause
Hvad giver dig ro?
Stop op og tænk over dine vaner
Tænk over dine vaner.
Pift dit liv op med nye smagsoplevelser
Inklusive webinar kl. 17.
Byg et måltid med mindst fire forskellige farver
Det gavner sundhed og smagsoplevelse.
Spis dine yndlingsfødevarer
Nægt ikke dig selv noget.
Sæt mormormad på menuen
Tilføj et grønt twist.
Lyt til kroppens signaler
Bliv fortrolig med din sult og mæthed.
Slap af
Smæk benene op.
Tag et lettere valg
Vælg mindre og lettere.