Materialer du kan printe

Sense printbare skemaer og materiale

Få skabelon med Sense principper som PDF

Skemaerne og andet materiale er udelukkende til privat brug, og må ikke anvendes til kommercielt videresalg.

Print

Køleskabsophæng med Sense håndfulde

Denne PDF kan hjælpe dig med at holde styr på Sense principperne i din dagligdag.

Hæng ophænget op på dit køleskab eller gem det på din telefon eller iPad. Hvis du har spørgsmål til køleskabsophænget, skal du endelig bare skrive til os.

Download

Print

Tom spisekasseskabelon til Sense madplan

Hvis du lige er startet op på Sense, kan skabelonen hjælpe dig med at skabe overblik over dine måltider. Få hjælp til din madplan her.

Download

Print

Kostdagbog – hold styr på, hvad du spiser

En kostdagbog hjælper dig med at synliggøre det, du spiser.

Kostdagbogen er for dig, der har behov for at holde styr på dine håndfulde de første 7-14 dage på Sense.

Dagbogen kan også bruges, hvis du har haft en længere periode, hvor dine spisevaner er skredet lidt for meget i forhold til basisprincipperne. Kostdagbogen kan da være et godt redskab til at få overblik igen.

Download (1 uge) Download (2 dage)

Print

Sultbarometer – mærk din sult

Brug lidt energi på at mærke din sult.

For at sætte tal på kan du bruge sultbarometeret. Det skal gerne være sådan, at en fyldt spisekasse giver dig så meget mæthed, at den varer i fem til seks timer.

Det vil sige, at når du har spist, lander du omkring nul til et – og efter fem til seks timer vil du opleve, at du lander på syv til otte på dit sultbarometer. På den måde finder du helt naturligt et spisemønster, som passer til dig.

Spisemønstret er ikke statisk – det kan sagtens variere fra dag til dag og fra årstid til årstid. Men det er vigtigt for at undgå overspisning, at du genvinder fornemmelsen for, hvornår du ikke er sulten mere og vænner dig til at lægge kniv og gaffel fra dig på dette tidspunkt.

Download

Print

Måleskema til vægttab

Vil du vide, hvor meget – og hvor på kroppen – du taber dig? Så brug dette simple måleskema til vægttab, der kan udfyldes digitalt eller printes og hænges op..

Du kan som medlem af SenseMyDiet også vælge at benytte den vægttabstracker, som du finder under din profil.

Vægttabstrackeren er lidt mere enkel at bruge end måleskemaet, fordi du her kun skal skrive din vægt. Omvendt giver måleskemaet et bedre overblik over, hvor på kroppen du har tabt dig. Du kan vælge den metode, der passer dig bedst – eller vælge at bruge begge redskaber samtidig.

Vær opmærksom på, at det for nogle mennesker ikke er en god idé at veje sig for ofte. Du kan for eksempel nøjes med at stige på vægten hver 14. dag. Et vægttabsforløb går i bølger – op og ned – og påvirkes af alt fra cyklus til vejrforhold. Se derfor dit vægttab som en udvikling hen over flere måneder – og ikke fra uge til uge.

Download