Stegt kulmule med spinat, ærter, forårsløg og semi-soltørrede tomater
Skab en sand fest på tallerkenen med denne her lynhurtige og lækre opskrift på smørstegt kulmule med spinat, ærter, forårsløg og semi-soltørrede tomater. Denne lækre ret tilbyder en smagsfusion af saftig kulmule med sprødt skind og næringsrige grøntsager, der harmonerer perfekt med de intense smagsnuancer fra de semi-soltørrede tomater. En hurtig og sund løsning til travle dage, hvor du ikke vil gå på kompromis med hverken sundhed eller smag.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Forårsløg; grønne ærter; semi-soltørret tomat; spinatblade, rå |
Håndfuld 3: | Kulmule |
Fedt: | Smør |
Smagsgivere: | Citron; hvidløg; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |