Åben indbagt pizza med kylling og æg

Tid i alt: 70 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 18. maj 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Dej

2 dl vand
10 g gær
3 dl hvedemel
1 tsk. olie
salt

Fyld

1 løg
2 fed hvidløg
150 g kyllingeinderfilet
10 g olie
400 g hakkede tomater
1 tsk. tørret timian
1 tsk. tørret oregano
salt og peber
chiliflager
40 g ost, 31+/ 18 % eller derover
16 cherrytomater
2 æg
1 spsk. purløg
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 220 grader varmluft. Opvarm en bageplade i ovnen imens den varmer.
2
Lav dejen først. Bland håndvarmt vand og gær. Kom mel, olie og salt i. Ælt dejen i et par minutter og læg den til hævning i 30 minutter.
3
Hak løg og hvidløg. Skær kylling i mindre stykker. Svits løg, hvidløg og kylling på en pande i olie, i et par minutter. Kom hakkede tomater i og krydr med timian, oregano, salt, peber og eventuelt chiliflager. Lad det simre i 5 minutter og afkøl det, imens dejen hæver færdig.
4
Del dejen i 2 dele. Kom lidt mel på bordet og rul hver dejklump ud til aflange cirkler meget tyndt. Læg kyllinge-tomat-fyldet på hver cirkel. Kom ost, cherrytomater og eventuelt ekstra krydderier på toppen, og fold kanterne lidt op, så der dannes en lav skål. Kom pizzaen på en varm bageplade med bagepapir og bag den i 10 minutter,. Slå derefter et æg ud midt på. Bag i cirka 10 minutter mere eller til du synes pizzaen er færdig.
5
Servér pizzaen med lidt hakket purløg på.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; hakkede tomater; løg
Håndfuld 3:Kyllingeinderfilet; æg
Håndfuld 4:Hvedemel
Fedt:Olie; ost, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Chiliflager; hvidløg; purløg; salt; salt og peber; tørret oregano; tørret timian
Frit:Gær; vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt