Asiatisk inspireret ret med stegte ris og æg

Tid i alt: 45 min.
Arbejdstid: 45 min.
Antal:
Udgivet d. 6. juli 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

60 g brune ris, rå
2 æg
3 tsk. smør
salt og peber
1 gulerod
2 forårsløg
1 fed hvidløg
1 dl grønne ærter
1 tsk. østerssauce
2 tsk. sojasauce
½ tsk. sesamolie
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog ris efter anvisning på pakken. Bred dem derefter ud på en tallerken, så de hurtigt kan afkøle på køl.
2
Pisk æggene let sammen, og steg dem i 1 teskefuld smør på en pande. Rør lidt rundt til du får røræg. Krydr med salt og peber. Sæt æggene til side.
3
Skær gulerod i små tern. Snit forårsløg i skiver - både det hvide- og det grønne - men læg det i to bunker. Hak hvidløg.
4
Steg gulerod, det hvide fra forårsløg, ærter og hvidløg i 1 teskefuld smør, til de er tilpas møre.
5
Skub grøntsagerne over til den ene side på panden. Skru op for varmen, og smelt 1 teskefuld smør. Steg de kogte ris, østerssauce og sojasauce i 15-20 sekunder. Rør dem sammen med grøntsagerne. Svits det hele i et minut og sluk for varmekilden.
6
Kom sesamolie, det grønne fra forårsløg og de stegte æg i retten.
7
Servér med et drys af salt og peber.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; grønne ærter; gulerod
Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Brune ris, rå
Fedt:Sesamolie; smør
Smagsgivere:Hvidløg; salt og peber; sojasauce; østerssauce
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt