Asiatisk kålsalat med kylling, gulerod og cashewnødder

Få autentisk asiatisk velsmag på tallerkenen uden at skulle hoppe på et fly mod øst. Denne her sprøde og friske asiatiske kålsalat er smækfyldt med alt det gode, vi forbinder med lækre salater i den asiatiske genre. Saftige stykker kylling, sprød spidskål og marinerede gulerodsstrimler danner base i salaten her, mens både krydderurter og en dressing på fiskesauce, lime, hvidløg og chili giver kant.

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 22. maj 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Dressing

½ fed hvidløg
1 tsk. chilipeber
1 spsk. fiskesauce
1 spsk. sukker
1 lime
1 spsk. vand

Kålsalat

2 gulerødder
1 kyllingebryst
1 tsk. olie
salt og peber
130 g spidskål
¼ rødløg
1 håndfuld koriander
1 spsk. frisk mynte
25 g cashewnødder
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Pil og hak hvidløg. Hak chilipeber. Kom det i en skål med fiskesauce, sukker, limesaft og vand, og rør, til sukkeret er opløst.
2
Skræl gulerødder, og skær dem i julienne (tynde stave). Lad dem trække i dressingen, mens du forbereder resten.
3
Halvér kyllingebryst på langs, så du får to flade stykker kylling.
4
Steg kylling i olie på en pande, til den er gennemstegt. Krydr med salt og peber, og sæt til side.
5
Snit spidskål. Pil og snit rødløg. Hak koriander, og pluk mynte.
6
Rist cashewnødder på en tør pande, til de tager farve.
7
Skær kylling i tern, og vend dem sammen med gulerødder, dressing, spidskål, rødløg og krydderurter.
8
Anret salaten i en dyb tallerken, top med ristede cashewnødder, og servér.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; rødløg; spidskål
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Fedt:Cashewnød; olie
Smagsgivere:Chilipeber; fiskesauce; frisk mynte; hvidløg; koriander; lime; salt og peber
Frit:Vand
Nydelseselementer:Sukker
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt