Bagt hokkaido-salat med appelsin og valnødder

Tid i alt: 45 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 4. december 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Bagt hokkaido

300 g hokkaido
1 spsk. olie
salt og peber

Purløgs-ost

2 spsk. purløg
50 g friskost, maks. 17 %
salt og peber

Andet

50 g spidskål
30 g valnødder
1 dl krydderurter efter eget ønske
1 appelsin
1 dl yoghurt, maks. 3,5 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Skær hokkaido med skal i en til to centimeter tynde skiver. Vend dem i olie og krydr med salt og peber. Læg græskarstykkerne på en bageplade med bagepapir og bag dem i cirka 30 minutter.
3
Hak purløg og bland med friskost og krydr med salt og peber.
4
Snit spidskål helt fint og hak valnødder og krydderurter groft. Skræl og skær appelsin i mindre stykker.
5
Anret hokkaido sammen med spidskål og appelsin. Fordel purløgsosten på retten.
6
Servér retten med yoghurt, valnødder og krydderurter på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hokkaido; spidskål
Håndfuld 3:Friskost, maks. 17 %
Håndfuld 4:Appelsin
Fedt:Olie; valnød
Smagsgivere:Krydderurter efter eget ønske; purløg; salt og peber
Mælkeprodukter:Yoghurt, maks. 3,5 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt