Bagt pestomørbrad med pastasalat

Tid i alt: 45 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 22. oktober 2025 af SenseMyDiet
Nyhed!
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Mørbrad

½ citron
140 g svinemørbrad
1 tsk. smør
10 g oliebaseret pesto
salt og peber

Pasta og salat

1 lille hjertesalat
150 g cherrytomater
35 g pastaskruer, tørrede
10 g oliebaseret pesto

Andet

2 spsk. fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 180 grader varmluft.
2
Skær citron i skiver, del hjertesalat i blade og skær cherrytomater i kvarte.
3
Afpuds svinemørbraden ved at fjerne fedt og sener.
4
Opvarm en pande, kom smør på og brun svinemørbraden på alle flader. Læg mørbraden på et skærebræt og rids flere gange cirka 1 centimeter ned i overfladen med en skarp kniv.
5
Læg så mørbraden i et ovnfast fad, og fordel pesto ovenpå. Krydr med salt og peber og læg citronskiver på. Bag i ovnen i cirka 15 minutter.
6
Kog pasta efter anvisning på pakken, og si dem fri for vand. Vend dem derefter med pesto.
7
Anret salatblade og tomat på en tallerken. Fordel pasta ovenpå, og læg mørbraden med pesto ved siden af. Servér fraiche til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; hjertesalat
Håndfuld 3:Svinemørbrad
Håndfuld 4:Pastaskruer, tørrede
Fedt:Oliebaseret pesto; smør
Smagsgivere:Citron; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt