Fiskefilet med kartofler, sprød salat og grøntsagsremoulade

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 16. marts 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Fiskefilet og kartofler

200 g kartofler
2 spsk. mel
2 spsk. rasp
salt og peber
300 g fiskefilet, fersk
20 g smør
10 g olie

Grøntsagsremoulade og salat

2 gulerødder
1 æble
100 g grønkål, rå
1 dl græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt
½ tsk. karrypulver
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog kartofler.
2
Bland mel, rasp, salt og peber, og tryk fiskefileterne godt ned i blandingen.
3
Opvarm en pande og steg fiskefiileterne i smør og olie.
4
Riv gulerod og æble og hak grønkål.
5
Vend halvdelen af gulerod og æble med græsk yoghurt, karry., salt og peber.
6
Bland resten sammen med grønkål til en sprød salat.
7
Mos kartoflerne let og krydr med salt og peber.
8
Servér stegt fiskefilet med kartofler, grøntsagsremoulade og sprød salat.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønkål, rå; gulerod; æble
Håndfuld 3:Fiskefilet, fersk
Håndfuld 4:Kartoffel; mel; rasp
Fedt:Olie; smør
Smagsgivere:Karrypulver; salt og peber
Mælkeprodukter:Græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt