Ratatouille med kylling

Tid i alt: 60 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 16. marts 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Ratatouille

1 peberfrugt
1 tomat
½ aubergine, rå
½ squash, rå
½ løg
1 fed hvidløg
10 g olie
1 tsk. tørret rosmarin
1 spsk. basilikum
½ tsk. salt
½ tsk. peber

Kylling

1 kyllingebryst
1 tsk. paprika
salt og peber
10 g olie
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft
2
Skær peberfrugt, tomat, aubergine og squash i grove tern. Hak løg og hvidløg.
3
Steg løg og hvidløg ved middel varme på en pande med olie i et par minutter. Kom derefter alle grøntsager ved og svits dem til de begynder at tage farve.
4
Krydr med rosmarin, basilikum, salt og peber.
5
Læg låg på retten, eller overfør grøntsagerne til et ovnfast fad med folie hen over, og sæt retten i ovnen i cirka 45 minutter.
6
Krydr kylling med paprika, salt og peber og steg den i 6-7 minutter på hver side i olie. Skær kyllingen i skiver.
7
Servér ratatouille med kylling på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Aubergine, rå; løg; peberfrugt; squash, rå; tomat
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Fedt:Olie
Smagsgivere:Basilikum; hvidløg; paprika; peber; salt; salt og peber; tørret rosmarin
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt