Hakkebøf med hvidløgskartofler og sprød spidskålssalat
Så dækker vi op til livret og dansk hygge, når det er bedst. Med denne opskrift får du nemlig smagen af en elsket dansk klassiker med et Sense-venligt twist. Hakkebøffen er nemlig kommet i farverigt selskab med lækre hvidløgsstegte kartofler i tern og en smuk spidskålssalat med gulerod og peberfrugt i varme rødlige toner – og så lige et saltet drys peanuts på toppen. En ret, der vil vække begejstring hos hele familien.
Det skal du bruge
Kartofler og edamamebønner
Hakkebøffer
Spidskålsalat og dressing
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Gulerod; peberfrugt; spidskål |
Håndfuld 3: | Edamamebønner; hakket oksekød, 8-10 % |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Olie; peanut |
Smagsgivere: | Hvidløg; salt og peber; sojasauce |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 585 | 1170 |
Fedt: | 31 g | 62 g |
Kulhydrat: | 30 g | 60 g |
Kostfibre: | 9 g | 18 g |
Protein: | 40 g | 80 g |