Bagt torsk med flødeost og porre

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 12. november 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Bagt torskeret

1 porre
1 tomat
½ dl dild
5 g smør
50 g flødeost naturel, 18 % eller derover
½ dl mælk, maks. 3,5%
salt og peber
150 g torsk
1 tsk. citronskal
2 spsk. kapers
2 spsk. citronsaft

Andet

40 g brune ris, rå
50 g grønne ærter, dybfrost
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Kog risene efter anvisning på pakken. Kom ærterne ved i de sidste 5 minutter af tilberedningstiden.
3
Skær porre i tynde skiver og tomat i halve. Hak dilden.
4
Steg porreskiverne i smør ved middelvarme i 3-4 minutter. Tilsæt flødeost og mælk og rør det ud i panden sammen med dild til en jævn sovs. Krydr med salt og peber.
5
Hæld pandesovsen i et ovnfast fad, læg fisk ovenpå og drys citronskal og kapers på toppen. Hæld citronsaft over fisken og krydr med salt. Læg tomaterne ved og krydr dem med salt og peber.
6
Bag retten i cirka 20 minutter, til fisken er mør.
7
Servér den bagte torskeret med ris med ærter.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønne ærter, dybfrost; porre; tomat
Håndfuld 3:Torsk
Håndfuld 4:Brune ris, rå
Fedt:Flødeost naturel, 18 % eller derover; smør
Smagsgivere:Citronsaft; citronskal; dild; kapers; salt og peber
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt