Blomkål-selleri suppe med hvidløgs-oste-brød

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 2. oktober 2024 af SenseMyDiet
Nyhed!
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Suppe

250 g kartofler
2 fed hvidløg
½ blomkål, rå
2 stængler bladselleri
2 spsk. olie
7 dl vand
1 bouillon, terning
salt og peber

Hvidløgs-oste-brød

1 fed hvidløg
1 tsk. olie
1 nip salt
1 fuldkornsbolle
2 skiver ost, 31+/ 18 % eller derover
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skræl kartofler og skær dem i mindre stykker. Pil hvidløg og hak groft.
2
Del blomkål i buketter og skær bladselleri i små stykker.
3
Opvarm en gryde og kom olie i. Kom alle grøntsager i og svits dem i 2-3 minutter. Kom vand og bouillonterning ved og lad retten simre under låg i 15 minutter eller til grøntsagerne er møre.
4
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
5
Pres hvidløg og bland med olie og salt. Del bolle i halve og smør hvidløgsolien på. Læg lidt ost på hver halvdel og bag dem i ovnen i 10-15 minutter eller til de har taget lidt farve.
6
Blend suppen og smag til med salt og peber. Justér eventuelt konsistensen med mere vand eller mælk.
7
Servér suppen med de lune hvidløgs-oste-brød til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Bladselleri; blomkål, rå
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle; kartoffel
Fedt:Olie; ost, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Bouillon, terning; hvidløg; salt; salt og peber
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt