Blomkåls-porresuppe med bacon

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 30. august 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

½ porre
½ blomkål, rå
20 g bacon
3 dl vand
3 dl mælk, maks. 3,5%
1 bouillon, terning
½ dl fløde, 38 %
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Rens porre fri for jord og skær i skiver. Del blomkål i buketter. Skær bacon i små stykker.
2
Svits bacon i en gryde sammen med blomkål og porre til det begynder at tage farve. Kom vand, mælk og bouillonterning i. Lad det simre i cirka 15 minutter.
3
Blend suppen og smag til med fløde, salt og peber.
4
Servér i en forvarmet skål eller dyb tallerken.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blomkål, rå; porre
Håndfuld 3:Bacon
Fedt:Fløde, 38 %
Smagsgivere:Bouillon, terning; salt og peber
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt