Broccolisalat med rødløg, dadler og valnødder toppet med bacon
En skøn og julet broccolisalat, der vil holde dig mæt og glad i mange timer. Broccolibuketterne bliver vendt på panden med rødløg og valnødder, inden hele herligheden vendes med en frisk og lækker dressing. Dadlerne, som du kommer i salaten til sidst, sørger for den søde smag, mens den sprøde bacon på toppen bidrager med det salte drys. En fuldendt ret, hvor alt går op i en højere enhed. Nyd den lun og mærk, hvordan den mætter dig på en behagelig og let måde.
Det skal du bruge
Salatfyld
Dressing
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Broccoli, rå; rødløg; salatblad |
Håndfuld 3: | Bacon |
Håndfuld 4: | Daddel, frisk |
Fedt: | Valnød |
Smagsgivere: | Citronsaft; salt og peber; sukker |
Mælkeprodukter: | Yoghurt, maks. 3,5 % |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 640 | 640 |
Fedt: | 30 g | 30 g |
Kulhydrat: | 66 g | 66 g |
Kostfibre: | 11 g | 11 g |
Protein: | 24 g | 24 g |