Bygotto med portobellosvampe og jordskokker
Prøv noget nyt og spændende med denne lækre opskrift på bygotto med portobellosvampe og jordskokker. Den klassiske risotto får her et twist med perlebyg i stedet for ris. Det fungerer fantastisk sammen med portobellosvampe og jordskokker, der giver retten en fuldendt og cremet smag. Glæd dig til en smagfuld madoplevelse, der kan holde dig mæt i lang tid.
Det skal du bruge
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Jordskok; løg; portobellosvamp |
Håndfuld 4: | Perlebyg, rå |
Fedt: | Fløde, 38 %; olie; ost, 31+/ 18 % eller derover |
Smagsgivere: | Bouillon, terning; hvidløg; krydderurter efter eget ønske; salt og peber |
Frit: | Kogende vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 640 | 1280 |
Fedt: | 37 g | 74 g |
Kulhydrat: | 52 g | 104 g |
Kostfibre: | 13 g | 26 g |
Protein: | 17 g | 34 g |