Chili sin carne med sorte bønner, peberfrugt, avokado og ris
Denne her chili sin carne med sorte bønner, peberfrugt og tomat er proppet med smag takket være den flittige brug af krydderier. Herudover er der også frisk chili i den vegetariske chiligryde, som gerne må varme lidt på tungen. Er du kommet til at komme lidt for meget i, så kan du altid tøjle varmen fra chilierne med en skefuld fraiche eller to ved servering. Servér chili sin carne med ris som her, eller nyd den med et stykke lunt brød.
Ris
Chili sin carne
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Hakkede tomater; løg; peberfrugt |
Håndfuld 3: | Sorte bønner, tilberedt |
Håndfuld 4: | Ris |
Fedt: | Avokado; olie |
Smagsgivere: | Cayennepeber; chilipeber; hvidløg; krydderurter efter eget ønske; paprika; salt og peber; spidskommen; tomatpuré; tørret oregano |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |