Chilirejer med spidskål, nudler og soja-chilidressing

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 15. august 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Rejer og nudler

80 g nudler, tørrede
200 g spidskål
½ squash, rå
2 gulerødder
2 forårsløg
1 dl persille
20 g olie
250 g rejer
salt og peber

Soja-chilidressing

2 fed hvidløg
2 spsk. sød chilisauce
2 spsk. sojasauce
½ tsk. chiliflager
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog nudler efter anvisning på pakken.
2
Snit spidskål, squash og gulerødder i fine strimler. Skær forårsløg i tynde skiver.
3
Hak persille.
4
Varm olie op i en wok og svits grøntsagerne i 4-5 minutter, så de stadig har bid.
5
Bland persillen i.
6
Vend så rejer og nudler i. Krydr med salt og peber. Lad retten varme igennem i 5 minutter.
7
Hak hvidløg fint og rør en dressing af hvidløg, sød chilisauce, sojasauce og chiliflager.
8
Servér retten med dressing til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; gulerod; spidskål; squash, rå
Håndfuld 3:Rejer
Håndfuld 4:Nudler, tørrede
Fedt:Olie
Smagsgivere:Chiliflager; hvidløg; persille; salt og peber; sojasauce; sød chilisauce
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt