Cremet chorizo og pasta i fad med cherrytomater

Tid i alt: 75 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 1. juni 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Pastafad

400 g cherrytomater
salt og peber
70 g penne, fuldkornspasta
80 g chorizopølse
½ løg
400 g let mornaysauce 4 %
40 g ost, 31+/ 18 % eller derover
1 dl frisk basilikum
½ chili

Tilbehør

2 håndfulde blandet salat
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 160 grader varmluft.
2
Skær cherrytomater i halve, og sæt dem på bagepapir med skærefladen opad. Krydr med salt og peber, og bag dem i ovnen i 30-35 minutter. Tag dem ud, og skru temperaturen op på 180 grader.
3
Kog pasta al dente efter anvisning på pakken. Hæld det meste af vandet fra, men lad lidt hænge ved.
4
Skær chorizo og løg i små tern, og vend dem sammen med cherrytomater og pasta i et ovnfast fad. Hæld mornaysauce over, og drys revet ost på toppen. Krydr med chili og basilikumblade. Bag retten i cirka 30 minutter, til den er gylden og mør.
5
Servér retten med en let salat til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandet salat; cherrytomat; løg
Håndfuld 3:Chorizopølse
Håndfuld 4:Penne, fuldkornspasta
Fedt:Ost, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Chili; frisk basilikum; salt og peber
Mælkedressing:Let mornaysauce 4 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt