Fiskeburger med lynsyltede gulerødder

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 30. marts 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Lynsyltede gulerødder

2 gulerødder
1 dl eddike
1 tsk. flydende sødemiddel
¼ rød chili
1 drys salt

Fiskeburgerbøf

150 g fiskefars, torsk og laks
1 tsk. olie

Andet

1 fuldkornsbolle
10 g mayonnaise
1 håndfuld salat
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær gulerødderne i lange tynde strimler, for eksempel med en tyndskræller eller et mandolinjern. Skær chili i tynde skiver.
2
Giv eddiken et opkog, og smag til med sødemiddel/sukker og salt. Hæld lagen over gulerødder og chili. Afkøl.
3
Form fiskefarsen til en flad burgerbøf. Steg den i olie, nogle minutter på hver side, til den er gennemstegt.
4
Flæk og rist eventuelt bollen.
5
Smør mayonnaise på bollen, og saml den omkring salat, gulerod og fiskeburgerbøf.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; salat
Håndfuld 3:Fiskefars, torsk og laks
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Mayonnaise; olie
Smagsgivere:Eddike; flydende sødemiddel; rød chili; salt
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt