Fiskedeller med quinoa og salat med stegt squash

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 2. november 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

40 g quinoa, rå
50 g spidskål
½ squash, rå
25 g blandet salat
½ citron
150 g fiskefars, torsk
1 spsk. olie
1 spsk. smør
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog quinoa efter anvisningen på pakken.
2
Snit spidskål fint og skær squash i tynde skiver på langs, eventuelt med en tyndskræller.
3
Bland salat med spidskål og lidt citronskal og -saft.
4
Form farsen til fiskefrikadeller og steg dem i olie. Læg dem på tallerken.
5
Tilsæt smør til samme pande, og steg squash i et par minutter.
6
Servér fiskedellerne sammen med quinoa, salat og squash.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandet salat; spidskål; squash, rå
Håndfuld 3:Fiskefars, torsk
Håndfuld 4:Quinoa, rå
Fedt:Olie; smør
Smagsgivere:Citron; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt