Fiskefrikadeller med fennikel-granatæblesalat

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 13. april 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Fiskefrikadeller

400 g fiskefars, torsk og laks
10 g olie

Salat

1 fennikel
½ squash, rå
1 appelsin
10 g olie
50 g granatæblekerner

Andet

2 fuldkornsboller
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Form fiskefarsen til 6 - 9 fiskefrikadeller med en ske imod en våd håndflade.
2
Steg dem i olie på en varm pande til de er gennemstegte og gyldne.
3
Skær fennikel, squash og appelsin i helt tynde skiver. Brug eventuelt et mandolinjern til fennikel og squash.
4
Bland og dryp olie over, og vend med granatæble.
5
Rist eventuelt bollen.
6
Servér fiskefrikadeller med fennikelsalat og bolle.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Appelsin; fennikel; granatæblekerne; squash, rå
Håndfuld 3:Fiskefars, torsk og laks
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Olie
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt