Flødekylling med asparges, spinat og pasta

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 8. marts 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

40 g pasta, tørret
75 g asparges, grøn
½ peberfrugt, rød
1 løg
1 fed hvidløg
1 håndfuld spinatblade, rå
1 spsk. olie
salt og peber
1 kyllingebryst
½ dl madlavningsfløde, maks. 15 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Dræn dem fri for vand.
2
Knæk den trægede del af asparges og skær aspargesene i mindre stykker. Skær peberfrugt, løg og hvidløg i tern. Skyl spinat og lad den dryppe af.
3
Opvarm en pande med halvdelen af olien, og svits løg og hvidløg i 1 minut. Kom asparges ved, og steg i 1-2 minutter. Krydr med salt og peber. Læg blandingen på en tallerken.
4
Skær kylling i strimler.
5
Varm panden op igen med resten af olien, og brun kyllingestrimler i 2-3 minutter ved høj varme. Kom peberfrugt og spinat ved og steg i 2-3 minutter. Kom fløde ved, og lad det koge i 4-5 minutter, til kyllingekødet er gennemstegt og grøntsagerne er møre. Vend pasta og asparges i og smag til med salt og peber.
6
Servér retten varm.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; løg; peberfrugt, rød; spinatblade, rå
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Madlavningsfløde, maks. 15 %; olie
Smagsgivere:Hvidløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt