
Fyldt peberfrugt med kyllingefars og cherrytomater
Der er dømt rødt tema med denne lækre opskrift på fyldt peberfrugt med kyllingefars og cherrytomater. Hele familien kan være med, for retten er både enkel og nem at tilberede – og størstedelen af tiden passer den sig selv i ovnen. Så bliver det ikke nemmere. Den fyldte peberfrugt bliver lækker sprød takket være blandingen af hakkede mandler, rasp og ost, der drysses på toppen. Det er nem og hurtig hverdagsmad med lækker smag og garanti for mæthed.
Det skal du bruge
Fyldt peberfrugt
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Blandet salat; cherrytomat; løg; peberfrugt, rød |
Håndfuld 3: | Hakket kyllingekød 3-6 %; salatost, maks. 30+/17 %; æg |
Håndfuld 4: | Rasp |
Fedt: | Fløde, 38 %; mandler; olie |
Smagsgivere: | Hvidløg; krydderurter efter eget ønske; peber; salt |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 645 | 645 |
Fedt: | 36 g | 36 g |
Kulhydrat: | 35 g | 35 g |
Kostfibre: | 10 g | 10 g |
Protein: | 43 g | 43 g |