Fyldt peberfrugt med kyllingefars og cherrytomater

Der er dømt rødt tema med denne lækre opskrift på fyldt peberfrugt med kyllingefars og cherrytomater. Hele familien kan være med, for retten er både enkel og nem at tilberede – og størstedelen af tiden passer den sig selv i ovnen. Så bliver det ikke nemmere. Den fyldte peberfrugt bliver lækker sprød takket være blandingen af hakkede mandler, rasp og ost, der drysses på toppen. Det er nem og hurtig hverdagsmad med lækker smag og garanti for mæthed.

Tid i alt: 40 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 30. juli 2024 af SenseMyDiet

Det skal du bruge

Fyldt peberfrugt

½ løg
1 fed hvidløg
½ dl krydderurter efter eget ønske
100 g hakket kyllingekød 3-6 %
1 æg
20 g fløde, 38 %
½ tsk. salt
1 nip peber
1 peberfrugt, rød
15 g mandler
30 g salatost, maks. 30+/17 %
2 spsk. rasp
1 tsk. olie
100 g cherrytomater

Andet

1 håndfuld blandet salat
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Riv løg og pres hvidløg. Hak krydderurter.
3
Bland hakket kylling med løg, hvidløg, krydderurter, æg, fløde, salt og peber til en ensartet fars.
4
Skær peberfrugten i halve og fjern kerner og hinder. Fyld de halve peberfrugter med med fars.
5
Hak mandler og bland med ost, rasp, olie, salt og peber. Fordel det på toppen af farsen. Læg cherrytomater ovenpå.
6
Bag i cirka 30 minutter.
7
Servér de bagte fyldte peberfrugter med salat til.

Tips og gode råd

Tip #1
Hvis peberfrugterne vipper lidt, når du skal bage den, kan du rette op ved at folde lidt alufolie til at lægge under.
Tip #2
Pynt med friske krydderurter.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandet salat; cherrytomat; løg; peberfrugt, rød
Håndfuld 3:Hakket kyllingekød 3-6 %; salatost, maks. 30+/17 %; æg
Håndfuld 4:Rasp
Fedt:Fløde, 38 %; mandler; olie
Smagsgivere:Hvidløg; krydderurter efter eget ønske; peber; salt

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:645645
Fedt:36 g36 g
Kulhydrat:35 g35 g
Kostfibre:10 g10 g
Protein:43 g43 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt