Fyldt peberfrugt med linser og svampe

Tid i alt: 55 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 22. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 lille løg
1 fed hvidløg
1 gulerod
100 g champignon, rå
2 tomater
1 tsk. olie
½ tsk. timian
½ tsk. salt
1 drys peber
150 g grønne linser, tilberedte
30 g parmesan, revet, 31+/18 % eller derover
1 peberfrugt, rød
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 180 grader varmluft.
2
Hak løg, hvidløg og gulerod. Skær champignon i skiver eller kvarte, og tomaterne i tern.
3
Opvarm en pande med olie, og svits løg, hvidløg og gulerod et par minutter. Tilsæt champignon, og lad det svitse videre, til vandet er fordampet fra champignon.
4
Tilsæt tomat og timian, og lad det koge i 5 minutter. Smag til med salt og peber.
5
Dræn linserne. Kom så linser og halvdelen af parmesanen i panderetten.
6
Halvér peberfrugt og fjern kerner og hvide hinder. Sæt halvdelene i et smurt ovnfast fad, fordel fyldet i dem, og fordel resten af parmesanosten ovenpå.
7
Bag retten i cirka 30-45 minutter, til de fyldte peberfrugter er møre.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Champignon, rå; gulerod; løg; peberfrugt, rød; tomat
Håndfuld 3:Grønne linser, tilberedte
Fedt:Olie; parmesan, revet, 31+/18 % eller derover
Smagsgivere:Hvidløg; peber; salt; timian
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt