Fyldt peberfrugt med quinoa, sorte bønner og ost med salat
Nogle madtrends går lige så stille i glemslen, mens andre er kommet for at blive. I 80’erne var det populært at fylde diverse grøntsager med kød, inden de fik en tur i ovnen. Det var ren hyggemad, som stadig bringer glæde den dag i dag. I denne opskrift på fyldt peberfrugt må farsen dog vige til fordel for et grønt fyld bestående af quinoa og sorte bønner krydret med blandt andet koriander, hvidløg. spidskommen, paprika og chili.
Fyldt peberfrugt
Salat
Dressing
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; blandet salat; grønne ærter, dybfrost; løg; peberfrugt; tomat |
Håndfuld 3: | Sorte bønner, tilberedt |
Håndfuld 4: | Quinoa, rå |
Fedt: | Ekstra jomfruolivenolie; olie; revet mozzarella, min. 18 % |
Smagsgivere: | Chilipulver; citron; hvidløg; koriander; paprika; salt og peber; spidskommen; ærteskud |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |