Gazpachosuppe med rejespyd og brød
Uanset hvordan det danske sommervejr opfører sig, så er der solskin på tallerkenen, når du sætter hjemmelavet gazpachosuppe på menuen. Den kolde spanske suppe indeholder blandt andet peberfrugt, tomater og agurk, og der er fuld smæk på smagen takket være tilføjelsen af både hvidløg og eddike. Suppen her er toppet med grønt og hjemmelavede croutoner for ekstra knas. Dertil de lækreste spyd med hvidløgsmarinerede tigerrejer.
Rejespyd
Gazpacho
Topping
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; forårsløg; peberfrugt, rød; tomat |
Håndfuld 3: | Tigerrejer |
Håndfuld 4: | Franskbrød |
Fedt: | Ekstra jomfruolivenolie |
Smagsgivere: | Hvidløg; hvidvinseddike; persille; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |