
Gratineret aubergine med oksekødsfyld, ost og ris
En aubergine er en af de smukkeste grøntsager, der findes. I rå form smager den sort-lilla skønhed dog ikke af meget. Det kan du heldigvis lave om på ved at tilføre den lækkert fyld og gratinere den i ovnen. Vupti – så har du en både smuk og smagfuld ret, hvor du kan spise hele molevitten. Her får du opskriften på en lækker aubergine med oksekødsfyld, ris og ost på toppen. Så er der smag og mæthed for alle pengene til hele familien.
Ris
Aubergine
Kødsovs
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Aubergine, rå; cherrytomat; rødløg |
Håndfuld 3: | Hakket oksekød, 3-7 % |
Håndfuld 4: | Ris |
Fedt: | Olie; ost, 31+/ 18 % eller derover |
Smagsgivere: | Hvidløg; paprika; salt og peber; spidskommen |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |