Gratineret blomkål, porre og spidskål i fad med røde bønner og chili
Grøntsager er meget andet end gulerødder og agurker skåret i stave. Her får du opskriften på et lækkert fad fyldt med sunde grøntsager. Du får blomkål, porre, spidskål og løg i et skønt miks med proteinrige og mættende kidneybønner og saltet lækker bacon. Hele herligheden får en cremet og indbydende smag, når du hælder mornaysauce over og gratinerer retten i ovnen. Sæt fadet på bordet og lok hele familien til med den indbydende duft af sund og lækker mad.
Ovnret
Pynt
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Blomkål, rå; løg; porre; spidskål |
Håndfuld 3: | Bacon; kidneybønne, tilberedt |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Purløg; rød chili; salt og peber |
Mælkedressing: | Let mornaysauce 4 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |