
Grillspyd med marineret mørbrad og grønt med kartoffelsalat
Gå om bord i sommerens skønne grillmad med disse grillspyd med svinemørbrad marineret i hvidløg, paprika, spidskommen og oregano. På spyddet får det marinerede kød selskab af rødløg, peberfrugt og cherrytomater. Grillspyddene bliver ledsaget af en kartoffelsalat med forårsløg, krydderurter og en cremet dressing på skyr og fraiche. Retten er perfekt til solrige dage, hvor grillen kalder, og smagen af sommer ønskes i hver bid.
Det skal du bruge
Marinade
Grillspyd
Kartoffelsalat
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Cherrytomat; forårsløg; peberfrugt; rødløg |
Håndfuld 3: | Svinemørbrad |
Håndfuld 4: | Kogt kartoffel |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Citron; hvidløg; krydderurter efter eget ønske; paprika; salt og peber; sennep; spidskommen; sukker; tørret oregano |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 %; skyr naturel |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 585 | 1170 |
Fedt: | 27 g | 54 g |
Kulhydrat: | 50 g | 100 g |
Kostfibre: | 7 g | 14 g |
Protein: | 36 g | 72 g |