Grøn wokret med edamamebønner, peberfrugt og østerssauce med ris

Tag på en smagsrejse mod øst med vores grønne wokret, hvor kombinationen af delikate edamamebønner, sprøde grøntsager og smagsrige ingredienser som hvidløg, østerssauce og fiskesauce får mundvandet til at løbe. Retten er nem at lave, og du kan nemt justere den, så den passer til lige netop dine smagspræferencer samt indholdet i din grøntsagsskuffe. For en vegansk version af retten kan du erstatte østerssauce og fiskesauce med soja.

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 17. juli 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Ris

80 g ris

Wok

40 g cashewnødder
2 fed hvidløg
1 rødløg
2 forårsløg
1 peberfrugt
200 g aspargesbroccoli
1 spsk. olie
130 g slikærter
200 g edamamebønner
5 spsk. østerssauce
½ dl vand
1 spsk. fiskesauce
1 nip sukker
1 knsp. peber, hvid
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog risene efter anvisning på pakken.
2
Rist cashewnødder på en tør pande, til de tager farve.
3
Pil hvidløg og rødløg. Hak hvidløg, og skær rødløg i tynde både. Snit forårsløg, skær peberfrugt i grove tern og aspargesbroccoli i mundrette stykker.
4
Steg hvidløg i olie i en wok, til det så småt bliver gyldent. Kom rødløg, peberfrugt og aspargesbroccoli ved, og steg videre i et par minutter ved høj varme. Tilsæt slikærter og edamamebønner, og steg videre i 1 minut.
5
Tilsæt østerssauce og vand, og smag til med fiskesauce, sukker og hvid peber.
6
Anret de stegte grøntsager på en tallerken, top med forårsløg og cashewnødder, og servér med ris.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Aspargesbroccoli; forårsløg; peberfrugt; rødløg; slikært
Håndfuld 3:Edamamebønner
Håndfuld 4:Ris
Fedt:Cashewnød; olie
Smagsgivere:Fiskesauce; hvidløg; peber, hvid; sukker; østerssauce
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt