Grøntsagsfrikadeller med majs og mozzarella serveret med tomat på toppen
Hvem siger, at kødfrie dage behøver at være kedelige? Disse flade grøntsagsfrikadeller, der næsten ligner pandekager, har været meget populære, lige siden vi præsenterede dem første gang. De er små og lækre og lige til at hapse af både små og store lækkersultne fingre. Prøv at servere disse vegetariske frikadeller for hele familien. De er lavet helt uden kød, men indeholder til gengæld masser af lækre grøntsager, der giver dig både smag og mæthed.
Grøntsagsfrikadeller
Tomat
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Gulerod; løg; squash, rå; tomat |
Håndfuld 3: | Æg |
Håndfuld 4: | Hvedemel; majs |
Fedt: | Frisk mozzarella, 31+/ 18 % eller derover; olie |
Smagsgivere: | Hvidløg; koriander; salt; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |