Gulerodsfrikadeller med salat, radiser og fraiche

Tid i alt: 50 min.
Arbejdstid: 50 min.
Antal:
Udgivet d. 3. august 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Gulerodsfrikadeller

6 gulerødder
1 dl mælk, maks. 3,5%
1 dl krydderurter efter eget ønske
¾ dl hvedemel
2 fed hvidløg
1 spsk. honning
salt og peber
1 æg
1 dl rasp
30 g smør

Andet

12 radiser
2 håndfulde blandet salat
60 g fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skræl og riv gulerødderne og kom dem i en gryde. Hæld mælk ved og kog i 10 minutter under låg.
2
Hak krydderurterne groft og kom dem i gryden med gulerødder og mælk. Kom hvedemel, presset hvidløg, honning, salt og peber i. Rør det hele godt sammen og lad det afkøle i 10 minutter.
3
Rør æg i og form 14 frikadeller. Vend dem i rasp og tryk dem let flade. Steg dem i smør til de bliver brune.
4
Skær radiserne i mindre stykker.
5
Servér frikadellerne med salat, radiser og fraiche til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandet salat; gulerod; radise
Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Hvedemel; rasp
Fedt:Smør
Smagsgivere:Honning; hvidløg; krydderurter efter eget ønske; salt og peber
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt