Hakkebøf med kartoffel-sellerimos med urter og brun sovs
Sund mad er også elskede danske klassikere. Her får du opskriften på en livret, som hele familien vil elske – nemlig en god hakkebøf med kartofler, urter og lækker brun sovs. Den velkendte kartoffelmos har fået en Sense-venlig drejning med selleri – en nem måde at få flere grøntsager ind i maden uden at lave store ændringer i en klassisk ret. Nyd din hakkebøf med den lækre sovs – det smager helt vidunderligt af dansk mad, når det er bedst.
Det skal du bruge
Kartoffel-sellerimos
Hakkebøf
Brun sovs
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Knoldselleri |
Håndfuld 3: | Hakket oksekød, 3-7 % |
Håndfuld 4: | Hvedemel; kartoffel |
Fedt: | Fløde, 38 %; smør |
Smagsgivere: | Bouillon, terning; krydderurter efter eget ønske; madkulør; salt og peber |
Frit: | Kogende vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 635 | 635 |
Fedt: | 22 g | 22 g |
Kulhydrat: | 58 g | 58 g |
Kostfibre: | 11 g | 11 g |
Protein: | 43 g | 43 g |