Hamburgerryg og grønærter med asparges

Tid i alt: 85 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 15. juli 2018 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

300 g hamburgerryg
200 g kartofler
400 g ærter og gulerødder, frost
1 bouillon, terning
1 ½ dl vand
1 dl minimælk
1 spsk. hvedemel
20 g smør
½ dl fløde, 38 %
salt og peber
250 g asparges, fra glas eller dåse
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog hamburgerryggen mør i letsaltet vand, cirka en time.
2
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.
3
Giv ærter, gulerødder og bouillonterning et opkog i vand og mælk.
4
Rør en smørbolle sammen af hvedemel og blødt smør. Plump smørbollen i den kogende blanding af ærter og gulerødder og lad den koge stille i nogle minutter. Rør rundt og tilsæt fløden. Smag til med salt og peber.
5
Anret asparges og grøntsager sammen med skiver af hamburgerryg og kartofler.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, fra glas eller dåse; ærter og gulerødder, frost
Håndfuld 3:Hamburgerryg
Håndfuld 4:Hvedemel; kartoffel
Fedt:Fløde, 38 %; smør
Smagsgivere:Bouillon, terning; salt og peber
Mælkeprodukter:Minimælk
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt