Hjemmelavet pizza med mascarpone, pesto, tomat og oksekød

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 8. august 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Salat

½ hjertesalat
100 g melon

Pizza

1 tomat
100 g pizzadej
20 g mascarpone, 18 % eller derover
15 g oliebaseret pesto
60 g hakket oksekød, 3-7 %
30 g ost, maks. 30+/17 %
salt
½ håndfuld basilikum
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Del hjertesalat i blade og skær melon i tern. Anret i en skål.
2
Skær tomat i tynde skiver.
3
Rul dejen ud helt tyndt.
4
Fordel macarpone og pesto på dejen i små klatter og smør det ud, så hele pizzaen er dækket nogenlunde. Læg så tomatskiver på og oksekød i små stykker. Fordel osten jævnt på hele pizzaen og krydr med salt.
5
Bag pizzaen i en pizzaovn i få minutter eller bag den i en forvarmet ovn eventuelt på pizzatrin ved 220-250 grader i 10-15 minutter.
6
Skær pizzaen i seks stykker og spis salat og melon til. Pynt med basilikum.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hjertesalat; melon; tomat
Håndfuld 3:Hakket oksekød, 3-7 %; ost, maks. 30+/17 %
Håndfuld 4:Pizzadej
Fedt:Mascarpone, 18 % eller derover; oliebaseret pesto
Smagsgivere:Basilikum; salt
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt