
Hokkaidocurry med gulerod og kikærter med ris
En indisk inspireret curry er dejlig alsidig mad, som du kan tilpasse efter, hvad du har ved hånden. Denne variant er med hokkaido, gulerod og kikærter, men du kan sagtens bruge andre slags grøntsager. Både grønne bønner, peberfrugt, blomkål, squash, broccoli, sød kartoffel og andre græskarsorter egner sig glimrende. Husk dog at justere kogetiden, da nogle slags grønt kræver kortere tilberedning.
Ris
Curry
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Gulerod; hakkede tomater; hokkaido; løg |
Håndfuld 3: | Kikært, tilberedt |
Håndfuld 4: | Ris |
Fedt: | Fløde, 38 %; olie |
Smagsgivere: | Chilipeber; frisk ingefær; garam masala; hvidløg; karrypulver; koriander; salt og peber |
Frit: | Vand |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |