Indisk curry med kikærter, spinat, ris og raita
Tag på en kulinarisk rejse til det smagfulde Indien med denne lækre opskrift på indisk curry med kikærter, gulerod og spinat serveret med ris og raita. Retten er en hyldest til Indiens rige krydderiarv og de mange smagfulde curries, som landet er kendt for. Den vegetariske curry er tilberedt med en krydret tomatsauce med kokosmælk, der får et perfekt modspil af den kølige og forfriskende raita.
Det skal du bruge
Curry
Raita
Ris
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; gulerod; hakkede tomater; løg; spinatblade, rå; tomat |
Håndfuld 3: | Kikært, tilberedt |
Håndfuld 4: | Ris |
Fedt: | Kokosmælk, maks. 18 %; olie |
Smagsgivere: | Chilipeber; citron; frisk ingefær; garam masala; hvidløg; karrypulver; salt og peber; spidskommen |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 %; yoghurt naturel |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 630 | 1260 |
Fedt: | 22 g | 44 g |
Kulhydrat: | 77 g | 154 g |
Kostfibre: | 19 g | 38 g |
Protein: | 22 g | 44 g |