Indisk curry med paneer og blomkål med ris og raita
Lad dig forføre af Indiens farverige smagsunivers med denne opskrift på krydret indisk curry med paneer og blomkål ledsaget af ris og raita på skyr. Paneer er en proteinrig og stegefast indisk ost, som bedst kan beskrives som slags sammenpresset hytteost. Kan du ikke finde paneer, kan du nemt lave den selv, eller du kan udskifte paneer med kikærter for et mættende og proteinrigt vegetarisk måltid.
Curry
Raita
Ris
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; blomkål, rå; hakkede tomater; løg |
Håndfuld 3: | Skyr naturel |
Håndfuld 4: | Ris |
Fedt: | Olie; paneer, madlavningsost 18 % eller derover |
Smagsgivere: | Chilipeber; citron; frisk ingefær; garam masala; hvidløg; karrypulver; koriander; salt og peber; spidskommen |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |