Kålpølser med bulgursalat og grønlangkål
Kålpølsen er en populær tysk klassiker, der særligt er udbredt og elsket i det sønderjyske. Pølsen er ikke, som man måske kunne tro, lavet af kål, men derimod af krydret okse- og svinekød, der går rigtig godt sammen med kål. Du kender den sikkert som sønderjysk nytårsret i kombination med hamburgerryg og grønlangkål. Her får du de lækre kålpølser uden hamburgerryg, men til gengæld i skøn forening med bulgursalat og den velkendte grønlangkål.
Det skal du bruge
Bulgursalat
Grønlangkål
Kålpølser
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Grønkål, rå; rødløg; æble |
Håndfuld 3: | Kålpølse |
Håndfuld 4: | Bulgur, rå |
Fedt: | Fløde, 38 %; olie |
Smagsgivere: | Citron; peberrod; salt og peber; sukker; æblecidereddike |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 755 | 1510 |
Fedt: | 46 g | 92 g |
Kulhydrat: | 53 g | 106 g |
Kostfibre: | 17 g | 34 g |
Protein: | 26 g | 52 g |