Kalvefrikassé med asparges, ærter og kartofler
Kalvefrikassé med grønne asparges, gulerodstern og grønne ærter er en skøn og velsmagende simreret fra mormorkøkkenet, som smager af dansk forår. Kalvetern simrer nænsomt i én til halvanden time, inden de gør grøntsagerne selskab i en opbagt sauce. Til denne kalvefrikassé er kartoflerne serveret for sig, men hvis du foretrækker det, kan du også vælge at vende dem i frikasséen inden servering.
Det skal du bruge
Kalvefrikassé
Kartofler
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Asparges, grøn; grønne ærter, dybfrost; gulerod |
Håndfuld 3: | Kalvebov |
Håndfuld 4: | Hvedemel; kartoffel |
Fedt: | Madlavningsfløde, maks. 15 %; smør |
Smagsgivere: | Bouillon, fond; persille; salt og peber |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 570 | 1140 |
Fedt: | 21 g | 42 g |
Kulhydrat: | 41 g | 82 g |
Kostfibre: | 7 g | 14 g |
Protein: | 44 g | 88 g |