Karrygryde med græskar og linser toppet med ris

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 8. november 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tilbehør

70 g fuldkornsris, rå

Karrygryde

1 rødløg
1 hokkaido
1 spsk. olie
2 spsk. rød karrypasta
3 dl vand
1 bouillon, terning
400 g kokosmælk light, maks. 7 %
90 g beluga linser, tørrede
2 spsk. fiskesauce
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog ris efter anvisning på pakken.
2
Hak rødløg fint. Del hokkaidogræskar, fjern kernerne og skær skallen af. Del græskarkødet i mundrette stykker.
3
Steg rødløg og græskarstykker i olie i cirka 5-6 minutter ved mellem varme. Rør karrypasta i og lad det stege med i 1 minut. Kom så vand, bouillonterning, kokosmælk og linser i. Lad retten simre under låg i cirka 15-20 minutter til linserne er blevet bløde. Smag til med fiskesauce, salt og peber.
4
Servér karrygryderetten med ris til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hokkaido; rødløg
Håndfuld 3:Beluga linser, tørret
Håndfuld 4:Fuldkornsris, rå
Fedt:Olie
Smagsgivere:Bouillon, terning; fiskesauce; rød karrypasta; salt og peber
Mælkeprodukter:Kokosmælk light, maks. 7 %
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt