Kartoffel-chili med sorte bønner og fuldkornsbrød
Denne vegetariske chiligryde er hurtig at tilberede og kan nemt varieres efter hvad du har af grøntsagsrester og bælgfrugter på dåse. Du bestemmer selv hvor stærk den skal være alt efter hvor meget chilipasta du tilsætter, men varmen i retten dæmpes lidt af fetaen som også kan suppleres af en skefuld fraiche eller andet mejeriprodukt ti at køle munden.
Kartoffel-chili
Topping og tilbehør
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Hakkede tomater; rodfrugtblanding, frost |
Håndfuld 3: | Sorte bønner, tilberedt |
Håndfuld 4: | Fuldkornsbolle; kartoffel |
Fedt: | Feta, 31+/ 18 % eller derover; olie |
Smagsgivere: | Sambal Oelek; koriander; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |