Kartoffelpizza med hvidløgsolie, mozzarella og rosmarin
Sprød og lækker pizza direkte fra ovnen – findes der noget bedre? Hvis du synes, at den traditionelle pizza med tomatsovs og kød trænger til et pift, så prøv denne vegetariske Pizza Bianco – en hvid pizza uden tomatsovs og med kartofler i stedet for pølser og skinke. Nyd den med smagfuld hvidløgsolie, smeltet mozzarella og rosmarin på toppen i en Sense-venlig variant, hvor den kalorietunge pizzabund er skiftet ud med en tortillawrap. Kødfrit, når det er bedst.
Det skal du bruge
Pizza
Topping
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Rødløg; spinatblade, rå |
Håndfuld 4: | Fuldkornstortillawrap; kartoffel |
Fedt: | Frisk mozzarella, 31+/ 18 % eller derover; olie |
Smagsgivere: | Hvidløg; rosmarinkvist; salt og peber |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 540 | 540 |
Fedt: | 22 g | 22 g |
Kulhydrat: | 54 g | 54 g |
Kostfibre: | 11 g | 11 g |
Protein: | 24 g | 24 g |