Vægttab i 2026? Deltag i vores JanuarCamp

Vi starter den 7. januar med et live opstartswebinar med Suzy Wengel.

Læs mere

Vægttab i 2026? Deltag i vores JanuarCamp

Vi starter den 7. januar med et live opstartswebinar med Suzy Wengel. Køb nu og få 40% rabat!

Bliv medlem

Kartoffelpizza med tomat og ost

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 2. december 2025 af SenseMyDiet
Nyhed!
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

2 tomater
100 g kogte kartofler
100 g frisk mozzarella, 31+/ 18 % eller derover
½ rødløg
1 fuldkornstortillawrap
1 tsk. tørret timian
1 tsk. tørret oregano
1 håndfuld spinatblade, rå
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 180 grader varmluft
2
Skær tomat, kartoffel og mozzarella i tynde skiver og skær rødløg i tynde ringe.
3
Kom bagepapir på en bageplade og læg tortillapandekagen på. Fordel tomatskiverne på tortillapandekagen, og krydr med oregano og timian. Læg derefter spinat, rødløg og kartoffelskiver på. Fordel mozzarellaosten jævnt og krydr med salt og peber.
4
Bag pizzaen i cirka 10-15 minutter, til osten er smeltet.
5
Servér pizzaen med det samme.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Rødløg; spinatblade, rå; tomat
Håndfuld 4:Fuldkornstortillawrap; kogt kartoffel
Fedt:Frisk mozzarella, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Salt og peber; tørret oregano; tørret timian
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt