Onepot hot Mexican

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 2. marts 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Onepot

1 rødløg
1 peberfrugt, rød
150 g spidskål
4 tomater
4 stk. forårsløg
2 fed hvidløg
2 bouillon, terninger
4 dl vand
10 g olie
30 g jalapeños
2 spsk. taco spice mix
80 g penne, fuldkornspasta
1 ds. kidneybønner, tilberedte
40 g ost, 31+/ 18 % eller derover
salt og peber
4 spsk. skyr naturel
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær rødløg i skiver og peberfrugt i strimler. Snit spidskål fint, hak tomater og skær forårsløg i mindre stykker. Hak hvidløg fint.
2
Opløs bouillon i kogende vand.
3
Svits rødløg, peberfrugt og hvidløg i olie.
4
Tilsæt jalapeños og Taco kryddermix, og svits yderligere et par minutter.
5
Kom spidskål, hakkede tomater og halvdelen af bouillonen ved, og lad retten simre i 10 minutter.
6
Tilsæt pasta og resten af bouillonen. Lad retten koge i 10 minutter mere. Rør rundt undervejs, og tilsæt eventuelt mere vand.
7
Hæld kidneybønner ved og varm retten igennem.
8
Skær osten i små tern, eller riv den, vend den i retten og smag til med salt og peber.
9
Servér retten med skyr og forårsløg.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; jalapeños; peberfrugt, rød; rødløg; spidskål; tomat
Håndfuld 3:Kidneybønne, tilberedt
Håndfuld 4:Penne, fuldkornspasta
Fedt:Olie; ost, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Bouillon, terning; hvidløg; salt og peber; taco spice mix
Mælkeprodukter:Skyr naturel
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt