Steak med kartoffelsalat og bagte grøntsager

Tid i alt: 55 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 2. marts 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Bagte grøntsager

1 gulerod
1 løg
1 fed hvidløg
10 g olie
salt og peber

Kartoffelsalat

100 g kartofler
100 g spidskål
1 tomat
½ rødløg
1 dl skyr naturel
salt og peber

Steak

10 g olie
160 g okseinderlår
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 180 grader varmluft.
2
Skær gulerødder i grove tern, løg i både og hvidløg i tynde skiver.
3
Læg gulerod, løg og hvidløg på bagepapir. Vend det hele med olie, og krydr med salt og peber. Bag grøntsagerne i 35-40 minutter, til de er tilpas møre.
4
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand, skær dem i mundrette stykker og afkøl.
5
Skær spidskål og tomat grove stykker, og rødløg i små tern.
6
Bland kartofler med spidskål, tomat og rødløg. Rør skyr sammen med salt og peber og vend den i kartoffelsalaten.
7
Opvarm olie på en pande, og steg steaken som du vil have den. Krydr med salt og peber.
8
Servér steak med kartoffelsalat og bagte grøntsager.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; løg; rødløg; spidskål; tomat
Håndfuld 3:Okseinderlår
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Olie
Smagsgivere:Hvidløg; salt og peber
Mælkeprodukter:Skyr naturel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt