Tigerrejer med squash og spaghetti

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 2. marts 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

40 g spaghetti, rå
1 squash, rå
1 fed hvidløg
10 g olie
½ tsk. chiliflager
150 g tigerrejer, ferske fra frost
½ dl piskefløde, 38 %
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog spaghetti efter anvisning på pakken.
2
Skær squash i tynde strimler, eventuelt med et mandolinjern eller en spiralizer. Skær hvidløg i tynde skiver.
3
Opvarm en pande med olie, og svits hvidløg og chiliflager i et par minutter.
4
Tilsæt squash, og steg et par minutter mere.
5
Tilsæt tigerrejerne ganske kort til de bliver lyserøde.
6
Hæld piskefløde på og vend rundt. Smag til med salt og peber. Vend de kogte spaghettier i.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Squash, rå
Håndfuld 3:Tigerrejer, fersk fra frost
Håndfuld 4:Spaghetti, rå
Fedt:Olie; piskefløde, 38 %
Smagsgivere:Chiliflager; hvidløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt